De Klup start MediaKlup

Saskia & Jan Derk Geen categorie

Leren presenteren, filmen en video’s maken; het is binnenkort allemaal mogelijk bij de Klup in Apeldoorn. Vanaf september 2021 zijn deelnemers iedere donderdagavond van 19.00 – 21.00 welkom in het Kluphuis om deel te nemen aan de MediaKlup.

De MediaKlup is een van de nieuwe activiteiten van de Klup en de opvolger van het huidige KlupTV. In KlupTV werken een aantal vrijwilligers samen om afleveringen over de Klup en haar deelnemers te maken. Tijdens de opnames hebben zij regelmatig samengewerkt met deelnemers en werd de wens geuit om hier als Klup meer mee te gaan doen. Zo is het idee voor de MediaKlup ontstaan en inmiddels wordt er achter de schermen hard gewerkt om dit te organiseren. Na de zomerstop zal het huidige KlupTV overgaan in de MediaKlup en krijgen de deelnemers de ruimte om zelf onder begeleiding aan KlupTV en andere projecten te werken.

Voor de MediaKlup is de Klup nog op zoek naar nieuwe deelnemers en (hoofd)vrijwilliger(s) met affiniteit met videobewerking, filmen en presenteren. Lijkt het je leuk om hieraan mee werken? Neem contact met ons op via info@deklupapeldoorn.nl