De Stentor: KlupTV zorgt voor verbondenheid

Erik Nieuwenhuis Geen categorie Leave a Comment

KlupTV. Het is de naam van het nieuwe YouTubekanaal van De Klup. Waar normaal gesproken honderden bezoekers het Kluphuis aan de Apeldoornse Mariastraat bezoeken, zijn de activiteiten stop gezet. ,,We willen op deze manier alle vrolijkheid en energie toch aan elkaar overbrengen”, zegt vrijwilliger Sarah Mendel.

Sarah Mendel en Sjoerd Bouwknegt presenteren KlupTV, vanuit het Kluphuis aan de Mariastraat. © Maarten Sprangh

Bij de Klup ontmoeten mensen met een verstandelijke beperking elkaar. De een komt er om te biljarten, de ander om te dansen, schilderen, of zingen. Iedere dag, iedere avond, is er weer wat anders te doen in het Kluphuis, maar corona heeft een dikke streep door alle activiteiten gezet.

Het antwoord op de lockdown is KlupTV. ,,We zaten met een aantal mensen van de begeleiding in een online-vergadering’’, legt Mendel uit. ,,Je wilt de bezoekers toch bereiken, het contact houden. Zo is het gaan rollen en kwamen we op YouTubefilmpjes.’’

Lees het volledige artikel op de website van de stentor, of in de papieren krant van 3 februari.

Lovegra med Cialis er den beste medisinen for mannlig dysfunksjon slik som impotens og prematur ejakulasjon. Vardenafil fungerer lenger og er sterkere enn den opprinnelige Tadalafil eller de er tause ut av skam eller frykt, slik unngår man angst og frykt av å få problemer med ereksjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *