In Memoriam Dolf Kraft

Jan Derk Remmers Geen categorie

Dolf Kraft, PR man en boegbeeld van de Klup is overleden. Wat zullen we hem missen.

Dolf is 40 jaar bij de Klup betrokken geweest. Hij begon als deelnemer bij de OK Klup, in die tijd onze vorming en ontspanning Klup. Hoe ga je om met geld, boodschappen doen, bij de Brandweer op bezoek. Carnaval vieren of Karaoke zingen.

Dolf hield van gezelligheid

Als er een feestje of jubileum was stond hij altijd vooraan om een prachtig schilderij te overhandigen.

De Klup 20 jarig bestaan

De Klup 45 jarig bestaan

Hij was al vanaf het begin bij de SchilderKlup van Ria Koopmans. De laatste jaren bij Herman, Cecile en Nel.

Wekelijks maakte hij de prachtigste schilderijen, soms voor zichzelf, voor familie of voor vrienden uit zijn grote netwerk. Hij bedacht zijn eigen thema’s, zoals het Koningshuis of de Bevrijding van Apeldoorn. Hij nodigde Ronnie Tober uit voor optredens, hij kreeg de VAD directeur zo ver dat de SchilderKlup een bus mocht schilderen, Paul Blokhuis kwam portretschilderen en Simon Boon kreeg regelmatig schilderijen overhandigd.

Paul Blokhuis, Simon Boon en Jeroen Pol waren zijn ankers waar hij direct contact mee had. Wil hij publiciteit of aandacht dan kreeg hij het voor elkaar. Door zijn bezieling en puurheid trof hij iedereen in hun hart.

Hij nam contact op met Omroep Gelderland, de Stentor, Omroep Apeldoorn en allerlei radioprogramma’s om alles wat maar nieuws was met hen te delen.

Groot fan van Koningin Maxima

Met de duim omhoog bij Coda

“Dolf stond altijd met z’n duim omhoog, wij geven een aan deze mooie en flamboyante man”.

Dolf is een voorbeeld voor velen. Zijn enthousiasme, puurheid en flair, zal door ons nooit worden vergeten. Sterkte voor de familie en vrienden en allen die Dolf moeten missen.

De Klup Apeldoorn