03
OKT
2019

16e Editie TopPlusFun Tennistoernooi verspeeld voor STEUN AAN STICHTING DE KLUP.

Posted By :
Comments : 0

Afgelopen weekend (28 en 29 september) werd er bij Tennisvereniging ALTV Quick aan de Pijnboomlaan ‘Rock &Roll tennis’ gespeeld voor het goede doel. Met het toernooi-inschrijfgeld en een veiling-loterij combinatie werd -mede dankzij de trouwe sponsoren- maar liefst €7500,- opgehaald voor Stichting De Klup Apeldoorn. Dit bedrag zal ten goede komen aan de aankoop van een zogenaamde Digitale Tovertafel waarop de deelnemers met een verstandelijke beperking naar hartenlust kunnen spelen, aldus directeur Wilma Hartman.

Wilma zorgde voor betrokkenheid vanuit de Klup met een heuse breakdance-act opgevoerd door eigen breakdancers genaamd ‘the Fantastic Squad’. Dit alles vond op baan 1 plaats voor het gehele tennispubliek dat “the Fantastic Squad” na afloop op een daverend applaus trakteerde. Als dansvloer had TopPlusFun een groot keukenzeil aangekocht om de dansers en danseres voor het gravel te behoeden. De dansvloer beviel prima aldus docent Patrick van Gurp en daarom werd ook de vloer geschonken voor toekomstige buitenoptredens van the Fantastic Squad.

Het tennistoernooi viel zaterdagmiddag letterlijk in het water maar vooraf had wedstrijdleider/planner Joep Nieuwenhoff twee scenario’s uitgewerkt en dat kwam goed van pas. Vrijdag was de beslissing reeds genomen het evenement naar twee dagen in te korten omdat er zondag de hele dag regen was voorspeld. De spelers en gul-gevende bezoekers hadden het overigens uitstekend naar hun zin en genoten volop van de door het Nieuws van Apeldoorn bereide maaltijd.

Met de overhandiging van de cheque en de uitreiking van de bokaal ter herinnering aan de grondlegger van TopPlusFun -Maurice Weber- eindigde de 16e editie in de juiste en vrolijke spirit als altijd…..GESLAAGD !

Over de schrijver