16
MRT
2020

Klup gesloten!

Posted By :
Comments : 0

Apeldoorn, 16 maart 2020

Afgelopen vrijdag heeft De Klup haar deuren gesloten vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. We blijven het nieuws volgen en het advies van de overheid, daarom houden we De Klup langer gesloten. Conform landelijke richtlijnen zijn we dicht tot in elk geval 6 april 2020.

Bij De Klup komen we veel in contact met kwetsbare mensen die een risicogroep vormen voor het coronavirus. De Klup neemt daarom geen risico, mede omdat het gaat om een geheel nieuw virus waar mensen niet tegen ingeënt zijn.

Het besluit is niet lichtvaardig genomen, want we zijn er als stichting juist om ontmoetingen mogelijk te maken, om de eenzaamheid te verlichten en om de vitaliteit bij iedereen te vergroten. Deze sociale onthouding zal zonder twijfel zwaar vallen bij veel deelnemers en vrijwilligers. Het onderlinge contact is om veel redenen van groot belang, maar in dit geval gaat het om een nog belangrijker goed: de gezondheid van velen…

De Klup blijft gedurende de sluiting wel telefonisch en per mail bereikbaar. In principe volgen we de maatregelen van het RIVM en de overheid. Houdt onze website of facebook in de gaten voor nieuws.

Met vriendelijke groet,

Wilma Hartman en Karen Hop

Lees hier de originele brief.

Over de schrijver