Niet fijn hè?

Thuis zitten, niet naar het werk of de dagopvang en ook niet naar de Klup. Dat is goed waardeloos, maar heel belangrijk. Want we willen niet dat mensen ziek worden.

We kunnen ons voorstellen dat je opziet tegen zo’n lange saaie tijd, daarom organiseren we toch iets leuks:

De Talens-Thuiskunst-wedstrijd ‘Thuis zitten is een kunst’

Een mooi idee van De Klup Twente! Alle mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving mogen meedoen. Ook mensen die niet bij de Klup komen.

Maak in de tijd dat je thuis moet blijven een mooi kunstwerk. Eentje (of meer) waar je echt heel erg goed je best voor doet. Dat mogen tekeningen zijn, schilderijen, kunstzinnige foto’s, handwerkjes, objecten, poppen of dieren van verschillende materialen. Maar ook gedichten, liedjes of korte verhalen. Verzin maar iets heel moois.

Doe je best, want tot 1 juni geven we om de 14 dagen Talens-Thuiskunst-Prijzen weg en die zijn de moeite waard!

De eerste prijs is € 75,- aan VVV bonnen, de tweede prijs is een prijspakket van Royal Talens ter waarde van 50 euro en de derde prijs een prijspakket ter waarde van 25 euro met mooie spullen van Royal Talens.

Hoe kun je meedoen?

Maak een foto of filmpje van jou aan het werk (of laat die maken) en ook van je kunstwerk als het helemaal af is. Mail ze naar info@deklupapeldoorn.nl of app ze naar 06-82494887. Uit de inzendingen kiest de jury dan de winnaars! We nemen jouw kunstwerk serieus want we hebben een heel goede jury.

Bas Jansen, directeur van ’s Heerenloo, Carin Reinders, directeur van CODA, Gerrit Steenbergen, directeur van ACEC, Dirk de Bruin, directeur van Gigant, Els van Alphen, Royal Talens Foundation en Karen Hop, bestuurder van de Klup Apeldoorn.

We zetten jouw foto’s ook op de facebookpagina van de Klup en hierop kun je reageren en aan anderen laten zien. Dan zijn we toch nog vrienden onder elkaar die met iets heel leuks bezig zijn!

Als deze vervelende periode van thuiszitten achter de rug is, dan breng je je kunstwerk(en) naar de Klup en krijg je een mooi prijsje! We maken van al die mooie kunst een tentoonstelling. Mensen die een gedicht, verhaal of lied maken, mogen optreden tijdens een open dag die we later in het jaar gaan organiseren.

Heel veel succes, ook namens Royal Talens!