Stem op de Club van het Jaar!

Erik NieuwenhuisGeen categorie

De Klup is genomineerd om de titel ‘’Club van het Jaar” te winnen! In deze coronatijd werd meer dan ooit duidelijk hoe belangrijk onze vrijwilligers zijn! Ze worden zo gemist door onze deelnemers. De vrijwilligers bleven – waar mogelijk- in contact met hun deelnemers door kaartjes en kadootjes te sturen, door 1 op 1 te bezoeken, online activiteiten uit te voeren, samen te wandelen en door te bellen.
Daarnaast zijn er fantastische nieuwe initiatieven ontstaan door vrijwilligers. We hebben een grootse Online Thuiskunstwedstrijd georganiseerd, er is een leuke digi-bingo geweest waarbij vrijwilligers leuke prijzen bij elkaar sprokkelden en vele huiskamers (o.a. binnen woonvoorzieningen) meededen. En KlupTV is ontstaan. Op deze manier komen we naar onze deelnemers toe!
Zo kan iedereen toch mee blijven doen! Er is veel creativiteit, inzet en warme betrokkenheid getoond. Iedereen is elkaar blijven vasthouden. Anders vasthouden..
Vind jij ook dat wij de titel van ‘’Club van het Jaar 2021” verdienen? Je kunt tot 24 mei 2021 op ons stemmen via de link hieronder!
Trommel dus al je vrienden, familie, collega’s en kennissen op om te stemmen op ons!