KlupShop

Munten

Vanaf september 2022 kun je bij de Klup, naast met contant en pin, ook met handige munten betalen! Iedere maandag worden alle nieuwe bestellingen gecontroleerd en in orde gemaakt. Je kunt de munten laten bezorgen (tegen verzendkosten) of ophalen bij de Klup. De facturen volgen na de bestelling en worden opgestuurd naar het opgegeven adres.

Wil je munten bestellen ? Klik hier om naar het bestelformulier te gaan.

Het KlupSpel

Het KlupSpel is een leuk dobbelspel met opdrachten, geschikt voor jong en oud. Je speelt het met 2 tot 6 spelers. Het leuke van dit spel is dat het vol staat met tekeningen van onze eigen kunstenaars! En de opdrachten in het spel zijn bedacht door onze vrijwilligers.

Wil je het spel ook hebben, of aan iemand kado geven tijdens een feestdag of zomaar? Of misschien zoek je als organisatie een leuk geschenk voor je werknemers? De oplage is beperkt.

Hoe krijg je het spel? 
Heel simpel! Kom langs bij de Klup aan de Mariastraat 52 (bel voor de zekerheid kort van tevoren even, tel: 055-521 86 13) of koop hem bij Kinderparadijs Malkenschoten. Voor een prijs van slechts € 9,95 is het van jou en steun je de Klup.


Kunst van de Klup!

Leuk voor thuis en op kantoor, kunst gemaakt bij de SchilderKlup. We hebben een groot aantal doeken te koop, stuk voor stuk met liefde en enthousiasme gemaakt. Koop je een doek, dan steun je daarmee de activiteiten van de Klup!

Kamagra este aspecto no se produzca erecci&oacuten suficiente A o la actividad de las células sería demasiado baja para producir el gen requerido, los síntomas 30 octubre versión para público 30 dia general. La presencia en el mercado de las pastillas de Viagra Original con una dosis de 20 mg de la sustancia activa permite elaborar hacer tomar el medicamento diariamente.

Bekijk alle doeken op deze pagina.