KlupShop

Welkom bij de KlupShop! Op deze pagina vind je mooie en leuke dingen van de Klup die je in huis (of kantoor) kunt halen. Als je iets bij ons koopt, steun je de Klup. We vullen de pagina binnenkort met meer materiaal, we beginnen met ons KlupSpel… 

Het KlupSpel

Het KlupSpel is een leuk dobbelspel met opdrachten, geschikt voor jong en oud. Je speelt het met 2 tot 6 spelers. Het leuke van dit spel is dat het vol staat met tekeningen van onze eigen kunstenaars! En de opdrachten in het spel zijn bedacht door onze vrijwilligers.

Wil je het spel ook hebben, of aan iemand kado geven tijdens een feestdag of zomaar? Of misschien zoek je als organisatie een leuk geschenk voor je werknemers? De oplage is beperkt.

Hoe krijg je het spel? 
Heel simpel! Kom langs bij de Klup aan de Mariastraat 52 (bel voor de zekerheid kort van tevoren even, tel: 055-521 86 13) of koop hem bij Kinderparadijs Malkenschoten. Voor een prijs van slechts € 9,95 is het van jou en steun je de Klup.

Kunst van de Klup!

Leuk voor thuis en op kantoor, kunst gemaakt bij de SchilderKlup. We hebben een groot aantal doeken te koop, stuk voor stuk met liefde en enthousiasme gemaakt. Koop je een doek, dan steun je daarmee de activiteiten van de Klup!

Bekijk alle doeken op deze pagina.